Arena Bloemen Klantenservice 

Arena Bloemen heeft een team met behulpzame mensen die al uw vragen zullen proberen te beantwoorden. Via onze klantenservice kunt u bestellingen plaatsen, speciale verzoeken indienen en hulp bij uw bestelling krijgen. Onze klantenservice is te bereiken op:

Telefoonnummer: 0800 3377 990 (vanuit België: 0330 38377)
Email: klanten@arenabloemen.nl

Doordeweeks zijn wij te bereiken van: 08:00 - 18:00. Mogelijkerwijs zijn we ook buiten deze tijden bereikbaar, hier kunnen we alleen geen garantie over geven. We bieden helaas geen 24-uurs klantenservice.

Als u ons via de email probeert te bereiken, dan proberen we uw email nog dezelfde dag te beantwoorden. Dit is helaas niet altijd mogelijk, zeker tijdens drukke periodes rondom bijvoorbeeld Valentijnsdag. We raden u aan uw betaalgegevens niet via de email te versturen, aangezien emails niet geëncrypteerd zijn en onderschept kunnen worden.

We doen onze uiterste best om de juiste service aan onze klanten te leveren en in 99% van de gevallen lukt dat ons. In het zeldzame geval dat we een vergissing maken, of het nou door onze eigen schuld komt of door factoren buiten ons bereik, bieden we onze klanten een 100% tevredenheidsgarantie. We willen dat onze klanten tevreden zijn met hun keuze voor Arena Bloemen, elke keer dat ze via ons bestellen.

Bedankt voor het bezoek aan onze website,

Het team van Arena Bloemen

 

Bezorg informatie:We bezorgen Dinsdag tot en met Zaterdag van 08:00 tot 18:00 (levering op zon en feestdagen is niet mogelijk).
De volgende dag levering als de order voor 16:00 geplaatst is.

Voor meer informatie klik hier of bel ons op 0800 3377 990.
 
Onze 100% tevredenheidsgarantie

Reacties van klanten


  • 28 november 2011
    Many thanks for your excellent services. My sister was very impressed by the flowers and how you presented It. Tot ziens Gerda
  • 24 november 2011
    Bedankt Arena bloemen, we'll meet again Groetjes !
  • 24 november 2011
    Beste Arena Team, Ze was zeer blij. Bedankt! groetjes
  • 17 november 2011
    Beste Arena, De ontvanger heeft het boeket ontvangen en liet weten dat ze het zeer mooi vindt. Bedankt daar voor !!!!!
  • 17 november 2011
    Nog hartelijk bedankt voor de mooie bloemen. Mijn ma was heel tevreden over de levering, in een grote doos, met het kaartje, de chocolaat enz.. Echt, de levering was TOP, de bloemen TOP, de verpakking TOP, dus in een woord UITSTEKEND. Nog 1000 maal bedankt aan arenabloemen.nl, jullie zijn professionnele zakenmensen, BRAVO. Tot spoedig.

  • --- Do not edit below this line (rotation scripts could be damaged)


--- Do not edit below this line (rotation scripts could be damaged) ---
 

Lees meer Lees meer

Bloemen Bezorgen

Welkom bij Arena Bloemen. Wij zijn dol op bloemen en planten. Nog liever zien we gelukkige klanten. Daarom maken we geen gebruik van tussenpersonen en kopen we direct van Nederlandse bloemenveilingen. Dit betekent dat onze bloemen zowel ongelofelijk vers als waar voor uw geld zijn. Wat u ook kiest, we garanderen dat de ontvanger verrast zal zijn.

Arena Bloemen is een van de grootste bloemen bezorgbedrijven in Groot-Brittannië. Dat is geen verrassing als u kijkt naar onze toewijding voor de kwaliteit van onze boeketten en klantenservice. Onze bloemen zijn geschikt of gebonden door onze hoog opgeleide bloemisten. We kunnen onze bloemen de volgende dag door het hele land bezorgen. Bestel online of bel ons vriendelijke klantenservice team.

We hebben sterke bloemsierkunst en ethische referenties. We zijn de eerste bloemist die geaccrediteerd is met Fair Flowers Fair Plants in Groot-Brittannië en we bieden een grote selectie prachtige bloemen en cadeaus aan. U kunt chocolade, ballonnen, wijn, champagne, foto’s en zelf een videobericht aan uw bestelling toevoegen om deze volledig persoonlijk te maken voor de ontvanger, of u nu bloemen stuurt voor een verjaardag, Moederdag, Valentijnsdag, Kerstmis of om iemand te bedanken.

Seizoen bloemen: Met de zomer komt een nieuwe selectie prachtig geurende bloemen.  Pioenen, violieren en Delphinium zijn het populairst.

Internationale bloemenbezorging
: gebruik Arena Bloemen voor internationale bloemenbezorging; wij bezorgen boeketten internationaal de volgende dag of zelfs dezelfde dag nog (afhankelijk van het boeket en land waarin de ontvanger woont). Hier kunt u meer informatie vinden over internationale bezorging.

Begrafenisbloemen: rouw kan een emotionele tijd zijn en uw heeft hierbij behoefte aan een bloemist die extra zorg schenkt aan gevoelige bezorging. Kies uit onze selectie begrafenis bloemstukken of boeketten.

Op maat gemaakte boeketten: Onze getalenteerde bloemisten kunnen op maat gemaakte bloemstukken creëren voor iedere gelegenheid, of u nu op zoek bent naar een speciaal cadeau, bedrijfsbloemen of tafelstukken. Hier ziet u een aantal voorbeelden van onze designer bloemen.