Bij Arena Bloemen houden we van de zomer en vooral de zon, maar helaas kunnen we op het laatste niet altijd rekenen. Maar wat het weer ons deze zomer ook brengt, met deze prachtige zomerse boeketten haalt u altijd het zonnetje in huis!

Zoek je naar iets anders? Probeer deze populaire categorieën.

Bloemen Minder Dan €30
Verjaardag Bloemen
Rozen
Luxe Producten
Geboorte Bloemen
Internationale Bloemen
Speciale Aanbieding

Bezorg informatie:We bezorgen Dinsdag tot en met Zaterdag van 08:00 tot 18:00 (levering op zon en feestdagen is niet mogelijk).
De volgende dag levering als de order voor 16:00 geplaatst is.

Voor meer informatie klik hier of bel ons op 0800 3377 990.
 
Onze 100% tevredenheidsgarantie

Reacties van klanten


 • 28 november 2011
  Many thanks for your excellent services. My sister was very impressed by the flowers and how you presented It. Tot ziens Gerda
 • 24 november 2011
  Bedankt Arena bloemen, we'll meet again Groetjes !
 • 24 november 2011
  Beste Arena Team, Ze was zeer blij. Bedankt! groetjes
 • 17 november 2011
  Beste Arena, De ontvanger heeft het boeket ontvangen en liet weten dat ze het zeer mooi vindt. Bedankt daar voor !!!!!
 • 17 november 2011
  Nog hartelijk bedankt voor de mooie bloemen. Mijn ma was heel tevreden over de levering, in een grote doos, met het kaartje, de chocolaat enz.. Echt, de levering was TOP, de bloemen TOP, de verpakking TOP, dus in een woord UITSTEKEND. Nog 1000 maal bedankt aan arenabloemen.nl, jullie zijn professionnele zakenmensen, BRAVO. Tot spoedig.

 • --- Do not edit below this line (rotation scripts could be damaged)


--- Do not edit below this line (rotation scripts could be damaged) ---
 

Lees meer Lees meer

Zomer Bloemen

Bloemen voor de zomer en de zorg voor bloemen.

Als we denken aan zomer, denken we aan blauwe lucht, lange dagen en de geur van gemaaid gras. Maar we weten dat dit niet altijd het geval is. Vooral in Groot-Brittannië, waar het weer erg veranderlijk is.

De zomer is een goede tijd voor bloemisten, omdat een groot aantal bloemen beschikbaar zijn tijdens deze periode. De meeste bloemen hebben warmte en zonlicht nodig om te groeien en de keuze aan bloemen neemt daardoor in de zomer toe. Een extra voordeel aan warmer weer is dat het niet zo duur is om bloemen te kweken in de zomer (gedurende de koudere maanden moeten sommige bloemen worden gekweekt in kassen, waardoor ze duurder zijn). Dit betekend dat uw meer bloemen voor uw geld krijgt in de zomer.

Terwijl bloemen gek zijn op zonlicht en warmte als ze groeien, zijn ze daar niet zo dol op als ze onderdeel zijn van een boeket. Snijbloemen hebben behoefte aan veel water en worden niet graag geplaatst in zonnige of hete plekken, om er voor te zorgen dat uw bloemen zo lang mogelijk mooi blijven in de vaas. Een koele plek in de schaduw en regelmatig het water bijvullen of verversen houdt uw bloemen vers gedurende de zomermaanden.

Een aantal favoriete bloemen voor in de zomer:

Pioenen – zijn beschikbaar tussen april en het begin van juli. Populair voor bruiloften en grote bloemstukken. Deze zomerbloem is beschikbaar in roze en wittinten en barst van delicate bloemblaadjes wanneer in bloei. 

Violieren – een lange bloem met een sterke stengel en een zoete geur. Beschikbaar in roze, rood, geel, paars en het meest populair in wit.

Delphinium – ook een lange bloem, genaamd Delphinum vanwege de gelijkenis met de neus van een dolfijn. Deze zomerbloem is traditioneel beschikbaar in lichtblauwe en paarse kleuren.

Rozen zijn altijd populaire bloemen en zijn het hele jaar beschikbaar, waaronder de hete zomermaanden. Tulpen, aan de andere kant, zijn vrij klein gedurende de zomermaanden, waardoor we ze meestal niet aan boeketten toevoegen totdat het weer warmer is.