Bloemen Op Kleur > Paarse Bloemen

De kleur paars wordt ook wel gezien als de hoogste geestelijke kleur, een vereniging van rood én blauw. Paars staat voor geheimzinnigheid en hoop en wekt een comfortabel en spiritueel gevoel op. Dit maakt de kleur paars geschikt voor uiteenlopende gelegenheden, van een anoniem bloemetje naar uw nieuwe liefde tot een beterschapsbloemetje voor die ene vriend.

 

Paars 

Violet of paars is een secundaire kleur. Vroeger werd voor de tint aan het eind van het lichtspectrum meestal de technische term "violet" gebruikt. De golflengte van het licht van dit violet ligt tussen 380-430 nm (nanometer). Tegenwoordig is het echter meer gebruikelijk geworden in de technische literatuur om deze subtractieve secundaire hoofdkleur "blauw" te noemen, vooral ook omdat in de beeldschermtechniek een benadering wordt gebruikt die meer naar het cyaan neigt.

Zoek je naar iets anders? Probeer deze populaire categorieën.

Bloemen Minder Dan €30
Verjaardag Bloemen
Rozen
Luxe Producten
Geboorte Bloemen
Internationale Bloemen
Speciale Aanbieding

Bezorg informatie:We bezorgen Dinsdag tot en met Zaterdag van 08:00 tot 18:00 (levering op zon en feestdagen is niet mogelijk).
De volgende dag levering als de order voor 16:00 geplaatst is.

Voor meer informatie klik hier of bel ons op 0800 3377 990.
 
Onze 100% tevredenheidsgarantie

Reacties van klanten


 • 28 november 2011
  Many thanks for your excellent services. My sister was very impressed by the flowers and how you presented It. Tot ziens Gerda
 • 24 november 2011
  Bedankt Arena bloemen, we'll meet again Groetjes !
 • 24 november 2011
  Beste Arena Team, Ze was zeer blij. Bedankt! groetjes
 • 17 november 2011
  Beste Arena, De ontvanger heeft het boeket ontvangen en liet weten dat ze het zeer mooi vindt. Bedankt daar voor !!!!!
 • 17 november 2011
  Nog hartelijk bedankt voor de mooie bloemen. Mijn ma was heel tevreden over de levering, in een grote doos, met het kaartje, de chocolaat enz.. Echt, de levering was TOP, de bloemen TOP, de verpakking TOP, dus in een woord UITSTEKEND. Nog 1000 maal bedankt aan arenabloemen.nl, jullie zijn professionnele zakenmensen, BRAVO. Tot spoedig.

 • --- Do not edit below this line (rotation scripts could be damaged)


--- Do not edit below this line (rotation scripts could be damaged) ---
 

Lees meer Lees meer