Kerstboeketten

Onze feestelijke boeketten vormen het perfecte cadeau

De feestdagen komen er weer aan! Dat betekent dat we bij Arena Bloemen in de ban zijn van kerststukken, speciale kerst bloemstukken en kerstboeketten. En eerlijk gezegd vinden we het geweldig. We helpen u deze kerst graag om het huis mooi aan te kleden met prachtige kerstbloemen. Of misschien wilt u wel een kerstgroet overbrengen? Of het nou voor een geliefde is, of een kerststuk voor in uw eigen huis: wij helpen u deze kerst speciaal te maken!

Kerstmis: Cadeaus & Bloemen

Kerstmis is al eeuwen lang een belangrijk christelijk feest waarop de christenen de geboorte van Jezus vieren. In het westen wordt het kerstfeest op 25 december gevierd, maar in de Oosters-orthodoxe Kerken (zoals de Russisch-orthodoxe Kerk), valt kerstmis twee weken later. In West-Europa wordt 25 december als Eerste Kerstdag en 26 december als Tweede Kerstdag beschouwd. In Nederland en België bestaat de traditie om cadeaus en bloemen te geven tijdens kerst nog niet zo lang, aangezien we hier een veel langere traditie kennen in het vieren van Sinterklaas. Toch geven ook Nederlanders en Belgen de laatste jaren steeds meer cadeaus tijdens kerst.

Kerstmis in andere landen 

De kerstman zoals we die vandaag de dag kennen is gebaseerd op onze eigen Sinterklaas en door de Amerikanen en Coca-Cola gecommercialiseerd tot de Kerstman. In Rusland en andere Oosters-orthodoxe landen in heeft men in plaats van de kerstman Vadertje Winter. Vadertje Winter is door de communistische overheid bedacht als reactie op de Amerikaanse Coca-Cola en daarmee natuurlijk kapitalistische Kerstman. In andere landen heeft men een veel langere traditie in het geven van cadeaus en bloemen tijdens kerst. Vooral in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk.

Zoek je naar iets anders? Probeer deze populaire categorieën.

Bloemen Minder Dan €30
Verjaardag Bloemen
Rozen
Luxe Producten
Geboorte Bloemen
Internationale Bloemen
Speciale Aanbieding

Bezorg informatie:We bezorgen Dinsdag tot en met Zaterdag van 08:00 tot 18:00 (levering op zon en feestdagen is niet mogelijk).
De volgende dag levering als de order voor 16:00 geplaatst is.

Voor meer informatie klik hier of bel ons op 0800 3377 990.
 
Onze 100% tevredenheidsgarantie

Reacties van klanten


 • 28 november 2011
  Many thanks for your excellent services. My sister was very impressed by the flowers and how you presented It. Tot ziens Gerda
 • 24 november 2011
  Bedankt Arena bloemen, we'll meet again Groetjes !
 • 24 november 2011
  Beste Arena Team, Ze was zeer blij. Bedankt! groetjes
 • 17 november 2011
  Beste Arena, De ontvanger heeft het boeket ontvangen en liet weten dat ze het zeer mooi vindt. Bedankt daar voor !!!!!
 • 17 november 2011
  Nog hartelijk bedankt voor de mooie bloemen. Mijn ma was heel tevreden over de levering, in een grote doos, met het kaartje, de chocolaat enz.. Echt, de levering was TOP, de bloemen TOP, de verpakking TOP, dus in een woord UITSTEKEND. Nog 1000 maal bedankt aan arenabloemen.nl, jullie zijn professionnele zakenmensen, BRAVO. Tot spoedig.

 • --- Do not edit below this line (rotation scripts could be damaged)


--- Do not edit below this line (rotation scripts could be damaged) ---
 

Lees meer Lees meer