Verjaardag 

Op zoek naar het ideale verjaardagscadeau? Wij hebben een geweldige collectie van verse bloemen voor een ideaal verjaardagsboeket! Met onze bloemen helpen we u deze dag speciaal te maken. Iedereen is maar één keer per jaar jarig, dus verwen diegene met dat ene speciale handgebonden Arena boeket.

In Nederland en België is een verjaardag gelijk aan iemands geboortedatum. In sommige landen is dit echter niet zo en vieren ze iemands verjaardag op de naamdag van de heilige waarnaar diegene is vernoemd. Niet elke cultuur kent dezelfde tradities, maar in Nederland en België gaat een verjaardag gepaard met tradities als slingers, taart, uitdelen en cadeautjes krijgen. En bloemen zijn al jaren favoriet om te geven aan een jarige job of jarig jetje.

Zoek je naar iets anders? Probeer deze populaire categorieën.

Bloemen Minder Dan €30
Verjaardag Bloemen
Rozen
Luxe Producten
Geboorte Bloemen
Internationale Bloemen
Speciale Aanbieding

Bezorg informatie:We bezorgen Dinsdag tot en met Zaterdag van 08:00 tot 18:00 (levering op zon en feestdagen is niet mogelijk).
De volgende dag levering als de order voor 16:00 geplaatst is.

Voor meer informatie klik hier of bel ons op 0800 3377 990.
 
Onze 100% tevredenheidsgarantie

Reacties van klanten


 • 28 november 2011
  Many thanks for your excellent services. My sister was very impressed by the flowers and how you presented It. Tot ziens Gerda
 • 24 november 2011
  Bedankt Arena bloemen, we'll meet again Groetjes !
 • 24 november 2011
  Beste Arena Team, Ze was zeer blij. Bedankt! groetjes
 • 17 november 2011
  Beste Arena, De ontvanger heeft het boeket ontvangen en liet weten dat ze het zeer mooi vindt. Bedankt daar voor !!!!!
 • 17 november 2011
  Nog hartelijk bedankt voor de mooie bloemen. Mijn ma was heel tevreden over de levering, in een grote doos, met het kaartje, de chocolaat enz.. Echt, de levering was TOP, de bloemen TOP, de verpakking TOP, dus in een woord UITSTEKEND. Nog 1000 maal bedankt aan arenabloemen.nl, jullie zijn professionnele zakenmensen, BRAVO. Tot spoedig.

 • --- Do not edit below this line (rotation scripts could be damaged)


--- Do not edit below this line (rotation scripts could be damaged) ---
 

Lees meer Lees meer

Verstuur verjaardag bloemen

Wat voor een verjaardagscadeau geef je aan iemand die alles al heeft? Of als je niet zeker weet wat voor een cadeau iemand graag ontvangt? Verjaardag bloemen zijn vaak een goede keuze en vormen een speciaal cadeau. De meeste mensen zijn blij verrast als ze bloemen ontvangen en er is geen betere gelegenheid om iemand speciaal te laten voelen dan een verjaardag.

Omdat we bezorging garanderen kunt u er zeker van zijn dat verjaardag bloemen op de goede dag arriveren om de jarige Job te verrassen. Verjaardag bloemen zijn niet alleen speciaal gedurende de dag, maar ze kunnen met de juiste verzorging en aandacht voor een groot aantal dagen na de verjaardag blijven staan. Als u regelmatig het water bijvult en de stengels afsnijdt kunnen boeketten langer dan een week mooi blijven.

Als u niet zeker bent van het type boeket dat u voor iemands verjaardag wilt bestellen, raden we u aan een prijscategorie te kiezen en deze af te stemmen op de kleuren die de jarige mooi vindt. Als u weet welk type bloemen ze mooi vinden, dan is dit nog beter. Als u niet zeker weet welke kleur ze mooi vinden, kies dan voor een kleurrijk boeket voor een verjaardag – dat kan niet fout gaan!

Voor nog meer verjaardag plezier kunt u extra cadeaus toevoegen, zodat de jarig zijn of haar verjaardag in stijl kan vieren. Voeg een ballon, kaart of misschien zelfs champagne of chocolade toe om van uw bestelling een hele speciale te maken. 
Om u te helpen met het herinneren van verjaardagen, hebben we een speciale functie bij betaling die u toestaat om 'een datum toe te voegen aan uw agenda'. Als u ervoor kiest om dit te doen, sturen wij u  elk jaar een herinnering in de aanloop naar iemands verjaardag, zodat u niet vergeet hen iets te sturen - en omdat we ook adressen en vorige bestellingen opslaan, kunt u zien wat u in het verleden al eens heeft verstuurd.

Als uw ontvanger in (place name) woont en u vergeten bent hen iets te sturen, raak dan niet in paniek. We kunnen de volgende dag bezorgen in (place name) van dinsdag tot zaterdag, als u voor 16 uur bestelt.