Bloemen Op Gelegenheid > Rouw bloemen

Tijdens tijden van verlies en rouw zijn sommige emoties of gevoelens makkelijker uit te drukken met bloemen. Met rouwbloemen kunt u iemand een hart onder de riem steken, of diegene helpen herinneren aan de betere tijden die nog moeten komen. Daarom kunt u met Arena Bloemen ook rouwbloemen versturen in Nederland en België. Wij bieden met de handgemaakte rouwstukken, rouwarrangementen en rouwboeketten van de beste kwaliteit. 

Een rouwstuk, ook wel een rouwbiedermeier genoemd, is een bloemstuk waarin de bloemen op een ronde manier geschikt worden. Een rouwarrangement is een boeket waarin de bloemen op zo'n manier worden geschikt dat de rouwbloemen plat neergelegd worden en daarmee uitermate geschikt zijn om op een kist of later het graf te leggen. Een rouwboeket is een boeket waarin de samenstelling van de bloemen zorgt dat het een passend boeket voor een begrafenis is.

Wij zullen uw rouwbloemen met uiterste zorg samenstellen. Hieronder vindt u een overzicht van rouwbloemen die we in onze standaard collectie hebben. Heeft u een verzoek voor speciale rouwbloemen, neem dan contact op met onze klantenservice om te vragen naar de mogelijkheden om aan uw wensen te kunnen voldoen.

Rouwbloemen

Rouwbloemen kennen een lange traditie van duizenden jaren. In graven van Egyptische Farao's zijn namelijk al rouwbloemstukken gevonden. Zij erkende de kracht van bloemen om afscheid van iemand te nemen. Wanneer iemand waar u veel om geeft is overleden, wilt u natuurlijk op een passende manier een laatste eer betonen. Bepaalde bloemen, zoals lelies, anjers, (calla) rozen en chrysanten staan bekend als rouwbloemen maar belangrijker is dat het rouwbloemstuk past bij de overledene.

Zoek je naar iets anders? Probeer deze populaire categorieën.

Bloemen Minder Dan €30
Verjaardag Bloemen
Rozen
Luxe Producten
Geboorte Bloemen
Internationale Bloemen
Speciale Aanbieding

Bezorg informatie:We bezorgen Dinsdag tot en met Zaterdag van 08:00 tot 18:00 (levering op zon en feestdagen is niet mogelijk).
De volgende dag levering als de order voor 16:00 geplaatst is.

Voor meer informatie klik hier of bel ons op 0800 3377 990.
 
Onze 100% tevredenheidsgarantie

Reacties van klanten


 • 28 november 2011
  Many thanks for your excellent services. My sister was very impressed by the flowers and how you presented It. Tot ziens Gerda
 • 24 november 2011
  Bedankt Arena bloemen, we'll meet again Groetjes !
 • 24 november 2011
  Beste Arena Team, Ze was zeer blij. Bedankt! groetjes
 • 17 november 2011
  Beste Arena, De ontvanger heeft het boeket ontvangen en liet weten dat ze het zeer mooi vindt. Bedankt daar voor !!!!!
 • 17 november 2011
  Nog hartelijk bedankt voor de mooie bloemen. Mijn ma was heel tevreden over de levering, in een grote doos, met het kaartje, de chocolaat enz.. Echt, de levering was TOP, de bloemen TOP, de verpakking TOP, dus in een woord UITSTEKEND. Nog 1000 maal bedankt aan arenabloemen.nl, jullie zijn professionnele zakenmensen, BRAVO. Tot spoedig.

 • --- Do not edit below this line (rotation scripts could be damaged)


--- Do not edit below this line (rotation scripts could be damaged) ---
 

Lees meer Lees meer

Rouw Bloemen

Op een sterfgeval volgt een gevoelige tijd waarin familie en vrienden een breed scala aan emoties kunnen ervaren. Als u op zoek bent naar een gevoelige bloemist, kunnen wij helpen bij het kiezen van een geschikt eerbetoon uit onze uitgebreide selectie van prachtige arrangementen. Als u het juiste arrangement niet kunt vinden, neem dan gerust contact op met onze klantenservice, die u kan voorzien van al het noodzakelijk advies om de juiste keuze te maken. Bel ons op 0800 0350 581. Van verfijnde elegantie tot zachte eenvoud, waardigheid heeft altijd voorrang en onze arrangementen zijn smaakvol samen gesteld met vers gesneden bloemen van de hoogste kwaliteit. Bij deze gelegenheden biedt de tijdloze schoonheid van de bloemen een unieke gelegenheid om gevoelens te uiten en brengt troost aan de nabestaanden. Van een losjes vormgegeven, natuurlijk arrangement tot een formeler eerbetoon, de emotionele taal van de bloemen is grenzeloos.

U kunt kiezen uit ons ruime aanbod van rouwkransen en begrafenis arrangementen. 
Als u wilt dat wij een op maat gemaakt boeket regelen voor uw bezorging, neem dan contact op met onze klantenservice.