Bloemen Op Gelegenheid > Romantische Bloemen

Bloemen en romantiek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In de onderstaande selectie (uiteraard met zorg door Arena Bloemen samengesteld) kunt u vast een geschikt romantisch bloemetje vinden. Of het nou een rode roos is voor uw valentijn, een roze roos voor uw nieuwe geliefde of een boeket voor uw trouwdag!

Romantiek

Romantiek is een sfeer waarin twee personen aandacht aan elkaar besteden en liefdevolle gevoelens uitdelen. Hoe een romantische sfeer opgeroepen wordt, hangt af van de persoon, maar het versturen van een boeket mooie bloemen wordt al jaren lang gezien als een ultiem romantisch gebaar.

Zoek je naar iets anders? Probeer deze populaire categorieën.

Bloemen Minder Dan €30
Verjaardag Bloemen
Rozen
Luxe Producten
Geboorte Bloemen
Internationale Bloemen
Speciale Aanbieding

Bezorg informatie:We bezorgen Dinsdag tot en met Zaterdag van 08:00 tot 18:00 (levering op zon en feestdagen is niet mogelijk).
De volgende dag levering als de order voor 16:00 geplaatst is.

Voor meer informatie klik hier of bel ons op 0800 3377 990.
 
Onze 100% tevredenheidsgarantie

Reacties van klanten


 • 28 november 2011
  Many thanks for your excellent services. My sister was very impressed by the flowers and how you presented It. Tot ziens Gerda
 • 24 november 2011
  Bedankt Arena bloemen, we'll meet again Groetjes !
 • 24 november 2011
  Beste Arena Team, Ze was zeer blij. Bedankt! groetjes
 • 17 november 2011
  Beste Arena, De ontvanger heeft het boeket ontvangen en liet weten dat ze het zeer mooi vindt. Bedankt daar voor !!!!!
 • 17 november 2011
  Nog hartelijk bedankt voor de mooie bloemen. Mijn ma was heel tevreden over de levering, in een grote doos, met het kaartje, de chocolaat enz.. Echt, de levering was TOP, de bloemen TOP, de verpakking TOP, dus in een woord UITSTEKEND. Nog 1000 maal bedankt aan arenabloemen.nl, jullie zijn professionnele zakenmensen, BRAVO. Tot spoedig.

 • --- Do not edit below this line (rotation scripts could be damaged)


--- Do not edit below this line (rotation scripts could be damaged) ---
 

Lees meer Lees meer

Romantische bloemen versturen

Romantiek en bloemen zijn uitstekende partners. Het verzenden van bloemen om bewondering of liefde uit te drukken is een traditie die al lang bestaat. Maar waarom? Een studie gepubliceerd in mei 2011 in New Jersey heeft uitgewezen dat bloemen - en zelfs de geur van bloemen – kan leiden tot emotionele gezondheid en blije emoties. Ze versterken een gevoel van tevredenheid.

Het is een uitstekende manier om ervoor te zorgen dat iemand een goed gevoel heeft over zichzelf door het versturen van iets waarop een blije, emotionele reactie volgt. Traditioneel gezien zijn rozen synoniem met romantiek en ze zijn een populaire keuze voor mensen die een bericht van liefde naar iemand willen versturen. Echter, een boeket bloemen is romantisch dus het vinden van iemands favoriete bloem of kleur is een geweldige manier om iemand een echt romantisch boeket te versturen.