Bloemen Op Gelegenheid > Het Spijt Me Bloemen

Een excuus aanbieden is niet altijd even makkelijk. En soms zeggen bloemen zoveel meer dan woorden. Dat weten wij bij Arena Bloemen ook en daarom hebben we een speciale selectie gemaakt van boeketten die u kunt versturen om uw spijt te uiten.

Het spijt me

Spijt uiten met bloemen is een waar fenomeen. In Nederland misschien wel door het bekende televisie programma 'Het Spijt Me' waarin Caroline Tensen ruzies probeerde bij te leggen. Met een bloemetje van 'Het Spijt Me' en een cameraploeg ging ze op zoek naar degene waar een excuus aan werd aangeboden. De grootste vraag was dan altijd of diegene het boeket aannam of niet? En wie herinnert zich de tune van dit bekende programma niet?

Zoek je naar iets anders? Probeer deze populaire categorieën.

Bloemen Minder Dan €30
Verjaardag Bloemen
Rozen
Luxe Producten
Geboorte Bloemen
Internationale Bloemen
Speciale Aanbieding

Bezorg informatie:We bezorgen Dinsdag tot en met Zaterdag van 08:00 tot 18:00 (levering op zon en feestdagen is niet mogelijk).
De volgende dag levering als de order voor 16:00 geplaatst is.

Voor meer informatie klik hier of bel ons op 0800 3377 990.
 
Onze 100% tevredenheidsgarantie

Reacties van klanten


 • 28 november 2011
  Many thanks for your excellent services. My sister was very impressed by the flowers and how you presented It. Tot ziens Gerda
 • 24 november 2011
  Bedankt Arena bloemen, we'll meet again Groetjes !
 • 24 november 2011
  Beste Arena Team, Ze was zeer blij. Bedankt! groetjes
 • 17 november 2011
  Beste Arena, De ontvanger heeft het boeket ontvangen en liet weten dat ze het zeer mooi vindt. Bedankt daar voor !!!!!
 • 17 november 2011
  Nog hartelijk bedankt voor de mooie bloemen. Mijn ma was heel tevreden over de levering, in een grote doos, met het kaartje, de chocolaat enz.. Echt, de levering was TOP, de bloemen TOP, de verpakking TOP, dus in een woord UITSTEKEND. Nog 1000 maal bedankt aan arenabloemen.nl, jullie zijn professionnele zakenmensen, BRAVO. Tot spoedig.

 • --- Do not edit below this line (rotation scripts could be damaged)


--- Do not edit below this line (rotation scripts could be damaged) ---
 

Lees meer Lees meer

Het-spijt-me bloemen

Niemand is perfect en verjaardagen, Valentijnsdag of speciale gelegenheden worden nog wel eens vergeten. Bloemen lossen het probleem niet up, maar kunnen het gesprek op gang brengen en laten zien dat iemand moeite heeft gedaan om het spijt me te zeggen. Ze werken goed, omdat ze persoonlijk zijn. Wanneer een bloemen bezorging arriveert, is het lastig om boos te blijven – al is het alleen maar voor de tijd dat u de bloemen bewondert. Met bloemen kunt u het spijt me zeggen op een manier die met SMS berichten of e-mails niet mogelijk is.

Het belangrijkste onderdeel van het spijt me zeggen via het versturen van een boeket, is het bericht dat u meestuurt op de kaart. Afhankelijk van de reden waarvoor u excuses maakt, is het meestal aan te raden de kant van de persoon tegen wie u ‘het spijt me’ zegt te kiezen, in plaats van het schrijven van uw eigen gevoelens. Erken dat u iets gedaan heeft waardoor de ander boos of teleurgesteld is en geef aan dat u de situatie op wilt lossen. Soms werkt het goed om simpelweg ‘het spijt me’ te zeggen en niet te veel uit te wijden. U stelt beter geen eisen aan de persoon die u schrijft en u kunt ook niet verwachten dat ze uw excuses aanvaarden. U kunt enkel hopen dat door het versturen van dit boeket de ander inziet dat u ergens spijt van heeft.

Als u zich schuldig voelt, of ergens spijt van heeft, lees dan hieronder een aantal van de grootste historische blunders om dingen in perspectief te plaatsen:
 • Het bedrijf Hoover (maakt stofzuigers in Groot-Brittannië) hield in 1992 een promotie waarbij ze gratis vluchten aanboden voor klanten die £100 aan Hoover producten besteedden. De actie was zo populair dat deze halverwege de promotie moest worden afgebroken. Het publiek was hierover zo boos, dat het hele bestuur werd ontslagen en het bedrijf werd verkocht. De actie kostte Hoover bijna 50 miljoen pond.
 • Een andere bekende blunder is afkomstig van Steve Wynn, een rijke casino magnaat en kunstverzamelaar. Hij was de eigenaar van Picasso’s “La Reve” en wilde deze verkopen aan een grote verzamelaar voor 39 miljoen dollar. Toen hij vlak voor de verkoop het kunstwerk aan zijn vrienden toonde, hield hij een geanimeerde beschrijving van het leven van Picasso en prikte daarbij het doek door met zijn elleboog.