Bloemen Op Gelegenheid > Felicitatie bloemen

Wilt u iemand feliciteren? Bloemen zijn altijd een geschikte manier om uw felicitaties over te brengen. Of iemand nou geslaagd is voor dat ene examen, zijn rijbewijs heeft gehaald, is gepromoveerd of net is verhuisd, een bloemetje is altijd op zijn plaats. Kies hieronder uit onze kleurige bloemencollectie om deze grote gebeurtenis te vieren.

Feliciteren 

Feliciteren is een werkwoord en wordt in de Van Dale omschreven als 'iemand geluk toewensen'. Bloemen zijn vaak een passende en ingetogen manier om iemand te feliciteren en daarom ook erg populair. Bijna iedereen waardeert het krijgen van een bloemetje waardoor met een bloemetje de plank zelden mis geslagen wordt.

Zoek je naar iets anders? Probeer deze populaire categorieën.

Bloemen Minder Dan €30
Verjaardag Bloemen
Rozen
Luxe Producten
Geboorte Bloemen
Internationale Bloemen
Speciale Aanbieding

Bezorg informatie:We bezorgen Dinsdag tot en met Zaterdag van 08:00 tot 18:00 (levering op zon en feestdagen is niet mogelijk).
De volgende dag levering als de order voor 16:00 geplaatst is.

Voor meer informatie klik hier of bel ons op 0800 3377 990.
 
Onze 100% tevredenheidsgarantie

Reacties van klanten


 • 28 november 2011
  Many thanks for your excellent services. My sister was very impressed by the flowers and how you presented It. Tot ziens Gerda
 • 24 november 2011
  Bedankt Arena bloemen, we'll meet again Groetjes !
 • 24 november 2011
  Beste Arena Team, Ze was zeer blij. Bedankt! groetjes
 • 17 november 2011
  Beste Arena, De ontvanger heeft het boeket ontvangen en liet weten dat ze het zeer mooi vindt. Bedankt daar voor !!!!!
 • 17 november 2011
  Nog hartelijk bedankt voor de mooie bloemen. Mijn ma was heel tevreden over de levering, in een grote doos, met het kaartje, de chocolaat enz.. Echt, de levering was TOP, de bloemen TOP, de verpakking TOP, dus in een woord UITSTEKEND. Nog 1000 maal bedankt aan arenabloemen.nl, jullie zijn professionnele zakenmensen, BRAVO. Tot spoedig.

 • --- Do not edit below this line (rotation scripts could be damaged)


--- Do not edit below this line (rotation scripts could be damaged) ---
 

Lees meer Lees meer

Gefeliciteerd bloemen

Het is een hele mooie reden om iemand een cadeau te sturen om iets te vieren. Wat de reden voor deze viering ook is, of het nu gaat om het halen van een examen, het verwachten van een baby of een andere belangrijke aankondiging. Een felicitatie is vaak een spontaan cadeau om blijdschap en trots uit te drukken. 

Bloemen zijn een goed spontaan cadeau, omdat u ze gemakkelijk online kunt bestellen voor levering op dezelfde dag of de volgende dag, wat betekent dat ze niet hoeven te worden gekocht, verpakt en verstuurd in de post. Als u voor 17 uur bestelt, worden ze de volgende dag geleverd (behalve zondag). Het voordeel van het verzenden van bloemen voor felicitaties is dat ze normaal gesproken veel aandacht krijgen. Vooral in een kantoor krijgen ontvanger veel commentaar en interesse.

We hebben een aantal extra items die u aan een boeket toe kunt voegen, om er voor te zorgen dat de ontvanger een gelegenheid in stijl kan vieren, waaronder ballonnen, kaarten en een fles champagne of prosecco.

Ben spontaan en stuur prachtige bloemen om iemand te feliciteren!