Bloemen Op soort > Tulpen Bezorgen

Tulpen en Nederlanders zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Niet voor niets is de tulp één van de favoriete bloemen van Arena Bloemen. Ze komen in zoveel prachtige kleuren voor dat tulpen echt een plezier zijn om naar te kijken. Om tulpen langer te laten leven is het belangrijk om te weten dat tulpen altijd naar het licht toegroeien en harder groeien wanneer ze genoeg water hebben.

De Tulp 

Voor toeristen gaan Nederlanders en tulpen 'hand in hand' en dat is ook niet gek want in de 17e eeuw heerste er in Nederland een ware 'tulpenmanie'. Nederland was in die periode in de ban van de tulp en er werden krankzinnige bedragen uitgegeven aan nieuwe tulpenbollen. Op een gegeven moment was een tulpenbol zijn gewicht zelfs in goud waard! Tegenwoordig is Nederland nog steeds het grootste exportland voor de tulp en heeft de tulp in onze samenleving de status van een nationaal symbool. Tulpen zijn ook favoriet bij Arena Bloemen, dus laat u overtuigen door ons fantastische aanbod.

Bezorg informatie:We bezorgen Dinsdag tot en met Zaterdag van 08:00 tot 18:00 (levering op zon en feestdagen is niet mogelijk).
De volgende dag levering als de order voor 16:00 geplaatst is.

Voor meer informatie klik hier of bel ons op 0800 3377 990.
 
Onze 100% tevredenheidsgarantie

Reacties van klanten


 • 28 november 2011
  Many thanks for your excellent services. My sister was very impressed by the flowers and how you presented It. Tot ziens Gerda
 • 24 november 2011
  Bedankt Arena bloemen, we'll meet again Groetjes !
 • 24 november 2011
  Beste Arena Team, Ze was zeer blij. Bedankt! groetjes
 • 17 november 2011
  Beste Arena, De ontvanger heeft het boeket ontvangen en liet weten dat ze het zeer mooi vindt. Bedankt daar voor !!!!!
 • 17 november 2011
  Nog hartelijk bedankt voor de mooie bloemen. Mijn ma was heel tevreden over de levering, in een grote doos, met het kaartje, de chocolaat enz.. Echt, de levering was TOP, de bloemen TOP, de verpakking TOP, dus in een woord UITSTEKEND. Nog 1000 maal bedankt aan arenabloemen.nl, jullie zijn professionnele zakenmensen, BRAVO. Tot spoedig.

 • --- Do not edit below this line (rotation scripts could be damaged)


--- Do not edit below this line (rotation scripts could be damaged) ---
 

Lees meer Lees meer