Bloemen Op soort > Rozen Bezorgen

Rozen zijn beschikbaar in verschillende kwaliteiten en bij Arena Bloemen verkopen we enkel rozen van de beste kwaliteit. Al onze rozen variëren tussen de 60cm en de 90cm, in tegenstelling tot rozen van 30 tot 40 cm die in supermarkten verkocht worden. We kopen zelf onze rozen, direct van de bloemenveilig en hierdoor levert Arena Bloemen de meest verse rozen in Nederland. U vindt nergens anders zulke spectaculaire rozen als bij ons.

Rozen

Rozen staan al eeuwenlang bekend om hun schoonheid. De bloem nam een belangrijke plaats in de tijd van de Romeinen, De Grieken en zelfs de Egyptenaren in. Zij gebruikten de roos voor godsdienstige rituelen maar ook om tempels en paleizen mee te versieren. De rozen die veel mensen tegenwoordig ontvangen kunnen hun schoonheid al naar een paar dagen verliezen. Dit komt omdat veel rozen al dagen oud zijn voordat ze eindelijk bij u terecht komen. Omdat wij onze rozen direct van de bloemenveilingen inkopen, zijn onze rozen verser dan u ze ooit heeft gezien. Laat u verrasssen door de pure schoonheid van onze rozen!

Zoek je naar iets anders? Probeer deze populaire categorieën.

Bloemen Minder Dan €30
Verjaardag Bloemen
Rozen
Luxe Producten
Geboorte Bloemen
Internationale Bloemen
Speciale Aanbieding

Bezorg informatie:We bezorgen Dinsdag tot en met Zaterdag van 08:00 tot 18:00 (levering op zon en feestdagen is niet mogelijk).
De volgende dag levering als de order voor 16:00 geplaatst is.

Voor meer informatie klik hier of bel ons op 0800 3377 990.
 
Onze 100% tevredenheidsgarantie

Reacties van klanten


 • 28 november 2011
  Many thanks for your excellent services. My sister was very impressed by the flowers and how you presented It. Tot ziens Gerda
 • 24 november 2011
  Bedankt Arena bloemen, we'll meet again Groetjes !
 • 24 november 2011
  Beste Arena Team, Ze was zeer blij. Bedankt! groetjes
 • 17 november 2011
  Beste Arena, De ontvanger heeft het boeket ontvangen en liet weten dat ze het zeer mooi vindt. Bedankt daar voor !!!!!
 • 17 november 2011
  Nog hartelijk bedankt voor de mooie bloemen. Mijn ma was heel tevreden over de levering, in een grote doos, met het kaartje, de chocolaat enz.. Echt, de levering was TOP, de bloemen TOP, de verpakking TOP, dus in een woord UITSTEKEND. Nog 1000 maal bedankt aan arenabloemen.nl, jullie zijn professionnele zakenmensen, BRAVO. Tot spoedig.

 • --- Do not edit below this line (rotation scripts could be damaged)


--- Do not edit below this line (rotation scripts could be damaged) ---
 

Lees meer Lees meer

Rozen versturen

De botanische naam van de roos is Rosa en al lange tijd is deze bloem het symbool voor liefde en passie. Rozen zijn afkomstig uit China en worden nu geteeld van Amerika tot Afrika van Oost-Europa tot het Verre Oosten. Vandaag de dag zijn er meer dan 30.000 soorten rozen en ze hebben de meest gecompliceerde stamboom van alle bekende bloemsoorten.

Rozen werden veel geteeld in het Midden-Oosten tijdens de Romeinse tijd, waar ze werden gebruikt in levensmiddelen, als confetti bij vieringen, voor medicinale doeleinden en als een bron van parfum.
In de 19 e eeuw werden oude, geurende rozen gebruikt om gelei te maken. De rode roos is het symbool van Engeland en wordt gedragen op St George's Day. Het is ook het symbool van de liefde en is enorm populair op Valentijnsdag.
Rozen zijn er in alle maten en er zijn verschillende soorten, afkomstig van verschillende locaties. Rozen hebben geweldige geuren, verrassende schoonheid en sommige soorten hebben een sterke groei, waardoor ze tegen een boom op kunnen groeien. 
Voor extra geurende rozen, zoek naar 'Sterling Star' (lila), 'Jacaranda' (blauw-roze), 'Osiana' (perzik-crème), 'Sterling Silver' (lila) en 'Extase' (diep rood). Onze meest populaire rozen zijn de witte lawine rozen, rode grand prix rozen, roze aqua rozen en gele Illios rozen.
Een tip voor verzorging: slappe rozen kunnen nieuw leven worden ingeblazen door ze tot hun nek in lauw water in een koele ruimte te zetten. Verniel de stengels niet, omdat ze daardoor minder effectief water op kunnen nemen. Verwijder de doornen niet tenzij u de bloem met de hand vast wilt houden, omdat dit kan leiden tot wonden waar bacteriën kunnen binnendringen. Ze hebben een houdbaarheid van ongeveer een week, goede verzorging kan voor een langere houdbaarheid zorgen.