Bloemen Op soort > Lelies Bezorgen

In veel gebieden van de wereld worden lelies gegeven om iemand harmonie en geluk toe te wensen. De zoete, zachte geur van deze bloem wekt een rustgevend gevoel op. Een spectaculaire bloem met bloesems die succesvol en langdurig openbloeien. Onze lelies leven 8 tot 10 dagen of met de goede verzorging zelfs nog langer. De stengels zijn ongeveer 45 – 50 centimeter lang.

Wanneer onze lelies worden bezorgd, kan het zijn dat de bloemenknopen nog dicht zijn. De bloemknopen zullen na één of twee dagen openbloeien en de ontvanger kan zo zelfs nog langer genieten van deze geweldige bloemsoort. Pas alstublieft extra op met leliebloemen aangezien ze vlekken in kleren of ander textiel kunnen veroorzaken. Wanneer u een vlek veroorzaakt gebruik dan plakband om de vlek te verwijderen, probeer de vlek vooral niet te wassen!

De Lelie 

De leliefamilie (Liliaceae) bestaat uit ongeveer 600 verschillende soorten. De familie heeft een bewogen geschiedenis gekend: de omschrijving van de familie heeft in de loop van de tijd sterk gevarieerd. Alle bloemen die tot deze familie behoren zijn eenzaadlobbige planten. De lelie is niet voor niets favoriet bij veel mensen. Haar subtiele en exotische uiterlijk zijn uniek en zullen u vast en zeker overtuigen!

Zoek je naar iets anders? Probeer deze populaire categorieën.

Bloemen Minder Dan €30
Verjaardag Bloemen
Rozen
Luxe Producten
Geboorte Bloemen
Internationale Bloemen
Speciale Aanbieding

Bezorg informatie:We bezorgen Dinsdag tot en met Zaterdag van 08:00 tot 18:00 (levering op zon en feestdagen is niet mogelijk).
De volgende dag levering als de order voor 16:00 geplaatst is.

Voor meer informatie klik hier of bel ons op 0800 3377 990.
 
Onze 100% tevredenheidsgarantie

Reacties van klanten


 • 28 november 2011
  Many thanks for your excellent services. My sister was very impressed by the flowers and how you presented It. Tot ziens Gerda
 • 24 november 2011
  Bedankt Arena bloemen, we'll meet again Groetjes !
 • 24 november 2011
  Beste Arena Team, Ze was zeer blij. Bedankt! groetjes
 • 17 november 2011
  Beste Arena, De ontvanger heeft het boeket ontvangen en liet weten dat ze het zeer mooi vindt. Bedankt daar voor !!!!!
 • 17 november 2011
  Nog hartelijk bedankt voor de mooie bloemen. Mijn ma was heel tevreden over de levering, in een grote doos, met het kaartje, de chocolaat enz.. Echt, de levering was TOP, de bloemen TOP, de verpakking TOP, dus in een woord UITSTEKEND. Nog 1000 maal bedankt aan arenabloemen.nl, jullie zijn professionnele zakenmensen, BRAVO. Tot spoedig.

 • --- Do not edit below this line (rotation scripts could be damaged)


--- Do not edit below this line (rotation scripts could be damaged) ---
 

Lees meer Lees meer

Lelies versturen

Lelie is de gemeenschappelijke naam voor de Liliaceae, een plantenfamilie die bestaat uit verschillende soorten, wijd verspreid over de aarde en in het bijzonder overvloedig in warme gematigde en tropische gebieden. Sommige vormen (Lilium longiflorum, L. candidum, oosterse lelies) zijn zeer geparfumeerde maar enkel wit, anderen (Aziatische lelies) zijn zeer gekleurd, maar geur-vrij. Beschikbaarheid:. Het hele jaar. In christelijke symboliek staat de lelie voor zuiverheid, kuisheid en onschuld. Als de bloem van de opstanding en van de Maagd, wordt de lelie vaak gebruikt voor Pasen.

De lelie van de Bijbel (Cant. 2.1) is verschillend geïdentificeerd als de scharlaken anemoon, Madonna lelie, en andere planten, de 'leliën des velds' (Matteüs 6,28) betekent waarschijnlijk alle wilde bloemen, misschien wel de iris. De Convalleria variant -ook wel bekend als 'lelie', met twee lange ovale bladeren en stekels van witte klokvormige bloemen, vertegenwoordigt de Tranen van de Maagd Maria, een heropleving van geluk. Witte lelie boeketten zijn vooral populair in christelijke huishoudens, tijdens de paasvakantie, omdat ze de opstanding van Christus symboliseren.

Lelies zijn ingedeeld in de afdeling Magnoliophyta, klasse Liliopsida, en orde Liliales, familie Liliaceae. 
Let erop dat lelies zeer giftig kunnen zijn voor katten. Eigenaren moeten zich bewust zijn van dit risico en hun huisdieren uit de buurt van de bloemen houden. Verwijder de pollen meeldraden door ze bij elkaar te knijpen en ze uit de bloem te trekken. Dit verlengt het leven van de bloem ook. Gebruik plakband om pollen van kleding en dergelijke te verwijderen, geen water, want dat maakt de vlek alleen maar erger.