Bloemen Op soort > Gerbera's bezorgen

Gerbera's hebben misschien een onschuldige en 'eenvoudige' uitstraling, maar dit weerhoudt de gerbera er niet van om een gevoel van geluk op te wekken. Van gele gebera's, tot helder oranje én roze, wanneer u iemand een boeket gerbera's verstuurt tovert u gegarandeerd een grote glimlach op iemands gezicht.

 

De Gerbera 

De gerbera vindt zijn oorsprong in Zuid-Afrika, Azië en Tasmanië. In de Nederlandse geschiedschrijving wordt er voor het eerst in 1717 een verwijzing naar de gerbera gemaakt, als de Leidse botanicus Gronovius de bloem beschrijft en vernoemt naar zijn Duitse collega Traugott Gerber. Na de Tweede Wereldoorlog nam de commerciële productie van de gerbera in Nederland gestaag toe en tegenwoordig is de bloem erg populair.

Zoek je naar iets anders? Probeer deze populaire categorieën.

Bloemen Minder Dan €30
Verjaardag Bloemen
Rozen
Luxe Producten
Geboorte Bloemen
Internationale Bloemen
Speciale Aanbieding

Bezorg informatie:We bezorgen Dinsdag tot en met Zaterdag van 08:00 tot 18:00 (levering op zon en feestdagen is niet mogelijk).
De volgende dag levering als de order voor 16:00 geplaatst is.

Voor meer informatie klik hier of bel ons op 0800 3377 990.
 
Onze 100% tevredenheidsgarantie

Reacties van klanten


 • 28 november 2011
  Many thanks for your excellent services. My sister was very impressed by the flowers and how you presented It. Tot ziens Gerda
 • 24 november 2011
  Bedankt Arena bloemen, we'll meet again Groetjes !
 • 24 november 2011
  Beste Arena Team, Ze was zeer blij. Bedankt! groetjes
 • 17 november 2011
  Beste Arena, De ontvanger heeft het boeket ontvangen en liet weten dat ze het zeer mooi vindt. Bedankt daar voor !!!!!
 • 17 november 2011
  Nog hartelijk bedankt voor de mooie bloemen. Mijn ma was heel tevreden over de levering, in een grote doos, met het kaartje, de chocolaat enz.. Echt, de levering was TOP, de bloemen TOP, de verpakking TOP, dus in een woord UITSTEKEND. Nog 1000 maal bedankt aan arenabloemen.nl, jullie zijn professionnele zakenmensen, BRAVO. Tot spoedig.

 • --- Do not edit below this line (rotation scripts could be damaged)


--- Do not edit below this line (rotation scripts could be damaged) ---
 

Lees meer Lees meer

Gerbera’s versturen

De gerbera is een beetje als een madeliefje. Het is een absolute favoriet voor kinderen, vanwege hun eenvoudige vorm, zoals een madeliefje, en de levendige kleuren. Gerbera’s zijn beschikbaar in elke kleur die u maar wenst en zijn het hele jaar beschikbaar. De bloemen zijn zo groot als uw handpalm. Er is zelfs een miniatuur variant, genaamd Germini’s, die kleinere bloemen heeft. Deze zijn erg populair onder bloemisten, omdat ze gemakkelijker te controleren zijn in kleinere bloemstukken.

De gerbera was 20 jaar gelend nauwelijks bekend, maar is nu zeer populair en modieus. Gerbera’s werden voor het eerst in Europa geïmporteerd in de 19e eeuw en danken hun naam aan Traugott Gerber, een Duitse arts. Soms worden ze Transvaal Madeliefje of Barberton Madeliefje genoemd. Ze zijn afkomstig uit Zuid-Afrika (Transvaal en Kaapprovinsie). Vandaag de dag zijn er meer dan 200 soorten gerbera’s en telers hebben vele varianten gecreëerd, van gekartelde bloemblaadjes tot dubbele bloemen en extra brede bloemblaadjes.

Gerbera’s hebben warmte en fel licht nodig. Het is ook belangrijk dat als ze uit het water gekocht zijn, hun bloemen ondersteund moeten worden als ze in het water worden geplaatst. Wanneer de gerbera eenmaal water opneemt, blijft de bloem in de positie die het op dat moment had.