Bloemen Op soort > Fresia's bezorgen

Fresia's behoren tot de meest populaire en meest voorkomende bloemen ter wereld. De bloemen zijn op een aantrekkelijke manier asymetrisch en hebben een elegante stengel. Een groot plezier voor in elk huis! De bloem staat niet alleen bekend om haar uiterlijk, maar ook om de geweldige geur. Hieronder vindt u de selectie fresia's die bij Arena Bloemen beschikbaar zijn.

De Fresia 

De geschiedenis van de fresia gaat bijna 200 jaar terug en brengt ons in Zuid-Afrika, waar deze bloem is ontdekt. De bloem dankt zijn naam aan dhr. Ecklon, die de fresia vernoemde naar zijn vriend dhr. Freese. De fresia bloem is tegenwoordig erg populair en niet alleen als sierbloem, ook de geur van fresia's komt veel terug in verscheidene shampoos, crèmes en andere schoonheidsartikelen.

Zoek je naar iets anders? Probeer deze populaire categorieën.

Bloemen Minder Dan €30
Verjaardag Bloemen
Rozen
Luxe Producten
Geboorte Bloemen
Internationale Bloemen
Speciale Aanbieding

Bezorg informatie:We bezorgen Dinsdag tot en met Zaterdag van 08:00 tot 18:00 (levering op zon en feestdagen is niet mogelijk).
De volgende dag levering als de order voor 16:00 geplaatst is.

Voor meer informatie klik hier of bel ons op 0800 3377 990.
 
Onze 100% tevredenheidsgarantie

Reacties van klanten


 • 28 november 2011
  Many thanks for your excellent services. My sister was very impressed by the flowers and how you presented It. Tot ziens Gerda
 • 24 november 2011
  Bedankt Arena bloemen, we'll meet again Groetjes !
 • 24 november 2011
  Beste Arena Team, Ze was zeer blij. Bedankt! groetjes
 • 17 november 2011
  Beste Arena, De ontvanger heeft het boeket ontvangen en liet weten dat ze het zeer mooi vindt. Bedankt daar voor !!!!!
 • 17 november 2011
  Nog hartelijk bedankt voor de mooie bloemen. Mijn ma was heel tevreden over de levering, in een grote doos, met het kaartje, de chocolaat enz.. Echt, de levering was TOP, de bloemen TOP, de verpakking TOP, dus in een woord UITSTEKEND. Nog 1000 maal bedankt aan arenabloemen.nl, jullie zijn professionnele zakenmensen, BRAVO. Tot spoedig.

 • --- Do not edit below this line (rotation scripts could be damaged)


--- Do not edit below this line (rotation scripts could be damaged) ---
 

Lees meer Lees meer

Fresia’s versturen

Fresia’s behoren tot de meest populaire en meest gekweekte snijbloemen in de wereld, met meer dan 110 miljoen stelen verkocht in het Verenigd Koninkrijk elk jaar. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala van kleuren, waaronder geel, rood, roze en wit, en ze ruiken zoet. Hun aantrekkingskracht ligt niet enkel in hun delicate bloesems en breed spectrum van tinten - de bloemen hebben een vreemd aantrekkelijk asymmetrie, groeiend uit slechts een kant van een dunne, elegante stengel.


Hoewel ze het hele jaar beschikbaar zijn, is de piek periode van fresia’s in het voorjaar. Een van de mooiste varianten is "Ballerina", die er uitziet als een elegante danser.


De fresia’s waren vrijwel onbekend tot 1950, maar ze zijn nu een van de meest favoriete bloemen van het Verenigd Koninkrijk. Ze stammen uit Zuid-Afrika en werden voor het eerst in Europa geïmporteerd aan het einde van de 19e eeuw. Ze kregen hun naam van Dr Friedrich Heinrich Theodor Freese, een Duitse arts.


Koop ze met ten minste een bloem open op de stam. Zorg ervoor dat ze genoeg water hebben en laat het einde van de stengel niet uitdrogen. Knijp de bovenste knoppen open en verwijder de oude bloemen om nieuwe aan te moedigen. Houdt fresia’s weg van fruit, groenten en overtollige warmte, omdat ze zeer gevoelig zijn voor het geproduceerde ethyleen gas. Fresia’s staan goed in volle zon of lichte schaduw, maar in het laatste geval blijft de kleur van de bloemen het mooist.