Zoek je naar iets anders? Probeer deze populaire categorieën.

Bloemen Minder Dan €30
Verjaardag Bloemen
Rozen
Luxe Producten
Geboorte Bloemen
Internationale Bloemen
Speciale Aanbieding

Bezorg informatie:We bezorgen Dinsdag tot en met Zaterdag van 08:00 tot 18:00 (levering op zon en feestdagen is niet mogelijk).
De volgende dag levering als de order voor 16:00 geplaatst is.

Voor meer informatie klik hier of bel ons op 0800 3377 990.
 
Onze 100% tevredenheidsgarantie

Reacties van klanten


 • 28 november 2011
  Many thanks for your excellent services. My sister was very impressed by the flowers and how you presented It. Tot ziens Gerda
 • 24 november 2011
  Bedankt Arena bloemen, we'll meet again Groetjes !
 • 24 november 2011
  Beste Arena Team, Ze was zeer blij. Bedankt! groetjes
 • 17 november 2011
  Beste Arena, De ontvanger heeft het boeket ontvangen en liet weten dat ze het zeer mooi vindt. Bedankt daar voor !!!!!
 • 17 november 2011
  Nog hartelijk bedankt voor de mooie bloemen. Mijn ma was heel tevreden over de levering, in een grote doos, met het kaartje, de chocolaat enz.. Echt, de levering was TOP, de bloemen TOP, de verpakking TOP, dus in een woord UITSTEKEND. Nog 1000 maal bedankt aan arenabloemen.nl, jullie zijn professionnele zakenmensen, BRAVO. Tot spoedig.

 • --- Do not edit below this line (rotation scripts could be damaged)


--- Do not edit below this line (rotation scripts could be damaged) ---
 

Lees meer Lees meer

Anjers versturen

Het versturen van anjers is een speciale manier om een belangrijke boodschap aan een geliefde te verzenden. De rode variant zegt: "Mijn hart doet pijn voor je" en spreekt van een diepe bewondering, terwijl de roze anjer zegt: "Ik zal je nooit vergeten". Een witte anjer symboliseert lieve, mooie onschuld, een soort van goed geluk geschenk voor vrouwen, terwijl de paarse tint grilligheid symboliseert. De rode anjer staat voor "helaas voor mijn arme hart", gestreepte anjers staan voor weigering, geel voor minachting, roze voor de liefde van de vrouw.


Dianthus, is de botanische naam voor anjer en betekent goddelijke bloem. Anjer was tevens de vlees-roze kleur die Elizabethaanse portretschilders gebruikten als achtergrond. De anjer is beschikbaar als een standaard anjer - een grote bloem per steel, of een stok anjer met een aantal kleinere bloemen. Het is een ongelooflijk veelzijdige bloem, duurzaam en het hele jaar beschikbaar in bijna alle kleuren van de regenboog, met uitzondering van blauw. Een mauve anjer met een blauwe tint is ontwikkeld door Florigene in Australië, maar anjers zien er het mooiste uit in warme Latijns rode tinten, roze en oranje.


Er zijn nieuwe rassen gekweekt die er uitzien als ouderwets roze, maar in heldere kleuren. Ze hebben verwanten, de fantastisch geurende Sweet Williams en Pinks.
Hoewel anjers een periode van slechte pers hebben ondergaan in de afgelopen 20 of 30 jaar, als gevolg van de opkomst van design bloemisten en stijl goeroes in Londen, zijn anjers nog steeds de best verkochte snijbloemen in Groot-Brittannië. Het zijn uitstekende bloemen met een goede kwaliteit, zeer lange levensduur en nu ook middenin een mini-revival. Ze zijn bijzonder populair op moederdag. In Canada draagt men ​​een rode bloem als je moeder nog leeft of een witte bloem als je moeder is overleden.