• White Gift Wrap
 • White Gift Wrap
 • White Gift Wrap

Dit is een prachtige bos witte bloemen met lelies, rozen en germini's. De kleur wit wordt vaak geassocieerd met onschuld en eerbied. Eenzelfde bloemencombinatie als het boeket 'Parel Wit' maar ditmaal ingepakt in mooi papier. Hierdoor vormt dit boeket een prachtig, handgebonden geschenk.

De lelies worden in knop geleverd om een langdurige bloei te garanderen.

In het zeldzame geval dat er een vervanging nodig is vanwege bevoorradingsmoeilijkheden, behouden wij het recht om planten te vervangen door planten van dezelfde stijl, kwaliteit en waarde.

Verleng de levensduur van uw boeket.

Een beetje zorg maakt een groot verschil voor elk bloemstuk of boeket. De meeste boeketten blijven 5-7 dagen goed, zelfs langer dan dat. Het verschil zit in de manier van behandelen. Hier zijn drie tips om de bloemen goed te verzorgen.

Doe het bijgeleverde bloemenvoedsel in uw vaas of bij uw bloemstuk. Het bloemenvoedsel zorgt ervoor dat de bloemen langer goed blijven, daarom is het belangrijk de instructies op te volgen. Zorg er voor dat u niet meer water gebruikt dan nodig.

Als het water troebel wordt, vervang dan het water, meng er bloemenvoedsel door en als het lukt snij de stelen een stukje af (ongeveer 1 cm ) met een scherp mes. Kijk wel uit met snijden!

Zet de bloemen op een koele plek. Dus niet in direct zonlicht, op een televisie of boven een radiator of kachel . Want al deze factoren zorgen er voor dat de bloemen sneller hun vocht verliezen. De meeste bloemen blijven langer vers als ze op een koele plek staan.

Author With Location

Rating

Hallo Marijke, Hartelijk bedankt. De bos bloemen is prachtig! Vriendelijke groet, Eric van D

Author With Location

Rating

Beste Marijke, De bloemen zijn heel mooi verpakt en keurig op tijd bezorgd. Mevrouw Pennings was er erg blij mee. hartelijk dank, Diana Wezenberg, Zwitserland

Author

Rating

Hallo Marijke, Ze was inderdaad heel blij met haar mooie boeket.. en haar bedankje heeft mij weer blij gemaakt.. tot de volgende keer, gr. Arn

Author

Rating

We hebben inderdaad een bedankje gehad en ze vonden het een prachtig boeket.Prima service!! Hartelijke groeten, Cees Ellens

Author With Location

Rating

Dear Marijke Thank you very much for you good service My mother liked the Christmas arrangement very much. Thanks Regards Rik B New Zealand

1Kies formaat boeket

2Selecteer een vaas

3Selecteer bezorgdatum

4Overzicht

Bestelling afronden

Bezorg informatie:We bezorgen Dinsdag tot en met Zaterdag van 08:00 tot 18:00 (levering op zon en feestdagen is niet mogelijk).
De volgende dag levering als de order voor 16:00 geplaatst is.

Voor meer informatie klik hier of bel ons op 0800 3377 990.
 
Onze 100% tevredenheidsgarantie

Reacties van klanten


 • 28 november 2011
  Many thanks for your excellent services. My sister was very impressed by the flowers and how you presented It. Tot ziens Gerda
 • 24 november 2011
  Bedankt Arena bloemen, we'll meet again Groetjes !
 • 24 november 2011
  Beste Arena Team, Ze was zeer blij. Bedankt! groetjes
 • 17 november 2011
  Beste Arena, De ontvanger heeft het boeket ontvangen en liet weten dat ze het zeer mooi vindt. Bedankt daar voor !!!!!
 • 17 november 2011
  Nog hartelijk bedankt voor de mooie bloemen. Mijn ma was heel tevreden over de levering, in een grote doos, met het kaartje, de chocolaat enz.. Echt, de levering was TOP, de bloemen TOP, de verpakking TOP, dus in een woord UITSTEKEND. Nog 1000 maal bedankt aan arenabloemen.nl, jullie zijn professionnele zakenmensen, BRAVO. Tot spoedig.

 • --- Do not edit below this line (rotation scripts could be damaged)


--- Do not edit below this line (rotation scripts could be damaged) ---
 

Lees meer Lees meer