Arena Bloemen: bloemen bezorgen informatie

Met Arena Bloemen kunt u de meest verse bloemen en andere cadeaus laten bezorgen door heel Nederland (behalve de Waddeneilanden, bekijk de specifieke uitzonderingen hier). We bezorgen ook in het buitenland, onder andere in Frankrijk, Duitsland en Engeland.

Arena Bloemen bezorgt bestellingen van dinsdag tot en met zaterdag tussen 08:00 en en 18:00. De bezorgkosten zijn € 7,49 exclusief BTW. Helaas leveren we nog niet op maandagen en zondagen en kunnen we geen garanties geven over het exacte tijdstip dat uw bestelling wordt bezorgd. Bekijk voor meer informatie onze algemene voorwaarden artikel 3.

Mocht u enige vragen hebben over het bezorgen van onze bloemen of andere producten, neem dan gerust contact met ons op via klanten@arenabloemen.nl of bel ons op 0800 33 77 990.

Bij Arena Bloemen bezorgen we elke dag verse bloemen omdat wij weten dat kwaliteit voor u het belangrijkst is! Wij bezorgen uw emotie.

Bezorg informatie:We bezorgen Dinsdag tot en met Zaterdag van 08:00 tot 18:00 (levering op zon en feestdagen is niet mogelijk).
De volgende dag levering als de order voor 16:00 geplaatst is.

Voor meer informatie klik hier of bel ons op 0800 3377 990.
 
Onze 100% tevredenheidsgarantie

Reacties van klanten


 • 28 november 2011
  Many thanks for your excellent services. My sister was very impressed by the flowers and how you presented It. Tot ziens Gerda
 • 24 november 2011
  Bedankt Arena bloemen, we'll meet again Groetjes !
 • 24 november 2011
  Beste Arena Team, Ze was zeer blij. Bedankt! groetjes
 • 17 november 2011
  Beste Arena, De ontvanger heeft het boeket ontvangen en liet weten dat ze het zeer mooi vindt. Bedankt daar voor !!!!!
 • 17 november 2011
  Nog hartelijk bedankt voor de mooie bloemen. Mijn ma was heel tevreden over de levering, in een grote doos, met het kaartje, de chocolaat enz.. Echt, de levering was TOP, de bloemen TOP, de verpakking TOP, dus in een woord UITSTEKEND. Nog 1000 maal bedankt aan arenabloemen.nl, jullie zijn professionnele zakenmensen, BRAVO. Tot spoedig.

 • --- Do not edit below this line (rotation scripts could be damaged)


--- Do not edit below this line (rotation scripts could be damaged) ---
 

Lees meer Lees meer