Een Boeket Oranje RozenWelkom bij Arena Bloemen

Wij zijn de leidinggevende online bloemist van Nederland, we leveren de allerhoogste kwaliteit bloemen voor de beste prijzen. Onze bloemen zijn niet alleen prachtig en dagelijks vers, maar ook betaalbaar. Bij Arena bloemen krijgt u waar voor uw geld. Naast bloemen hebben we ook planten, wijnen, ballonnen, wenskaarten en andere cadeaus.

Ronald van Den BurgOnder leiding van Ronald van den Burg kopen we onze eigen bloemen, rechtstreeks van de bloemenveiling. Dagelijks wordt er door onze inkopers voor u ingekocht. Direct daarna gaan de bloemen naar onze binderij en wordt uw boeket met zorg samengesteld.

We hebben dus alles in eigen hand en kunnen daardoor garant staan voor de allerbeste kwaliteit. We hebben uitstekend opgeleide bloemisten die weten hoe belangrijk het is dat u een perfect handgebonden boeket ontvangt.

We werken alleen met eigen mensen en kijken dagelijks op de veiling voor de beste bloemen en planten. Ook zijn we milieu bewust, dus letten daarop bij onze inkoop en het verwerken van onze producten . Zo runnen we ons bedrijf. Wanneer u Arena Bloemen verstuurt, weet u waar ze vandaan komen: van ons. Wij geven uw bestelling niet door aan andere bloemisten, zoals organisaties als Fleurop of zoveel andere bloemistensites op het internet dat wel doen. 

ArenaBloemen.nl

Alleen bij hoge uitzondering, of bestellingen voor het buitenland, geven we wel eens een bestelling door aan een andere bloemist, maar dit altijd in goed overleg met de klant; u dus. 

Arena Bloemen levert alleen duurzaam geteelde bloemen en planten. Geteeld vanuit milieubewust en sociaal oogpunt. Dit wordt georganiseerd door de Fairflowers Fairplants organisatie (FFP) die ons, maar ook de leverancier, hierop controleert. We leveren dus eerlijke bloemen en planten. Wilt u hier meer over weten? Kijk dan op www.fairflowersfairplants.com.

Heeft u na het lezen van deze informatie nog speciale verzoeken of ideeën?
Stuur dan gerust een mailtje naar klanten@arenabloemen.nl.

Bezorg informatie:We bezorgen Dinsdag tot en met Zaterdag van 08:00 tot 18:00 (levering op zon en feestdagen is niet mogelijk).
De volgende dag levering als de order voor 16:00 geplaatst is.

Voor meer informatie klik hier of bel ons op 0800 3377 990.
 
Onze 100% tevredenheidsgarantie

Reacties van klanten


 • 28 november 2011
  Many thanks for your excellent services. My sister was very impressed by the flowers and how you presented It. Tot ziens Gerda
 • 24 november 2011
  Bedankt Arena bloemen, we'll meet again Groetjes !
 • 24 november 2011
  Beste Arena Team, Ze was zeer blij. Bedankt! groetjes
 • 17 november 2011
  Beste Arena, De ontvanger heeft het boeket ontvangen en liet weten dat ze het zeer mooi vindt. Bedankt daar voor !!!!!
 • 17 november 2011
  Nog hartelijk bedankt voor de mooie bloemen. Mijn ma was heel tevreden over de levering, in een grote doos, met het kaartje, de chocolaat enz.. Echt, de levering was TOP, de bloemen TOP, de verpakking TOP, dus in een woord UITSTEKEND. Nog 1000 maal bedankt aan arenabloemen.nl, jullie zijn professionnele zakenmensen, BRAVO. Tot spoedig.

 • --- Do not edit below this line (rotation scripts could be damaged)


--- Do not edit below this line (rotation scripts could be damaged) ---
 

Lees meer Lees meer

Bloemen Bezorgen

Welkom bij Arena Bloemen. Wij zijn dol op bloemen en planten. Nog liever zien we gelukkige klanten. Daarom maken we geen gebruik van tussenpersonen en kopen we direct van Nederlandse bloemenveilingen. Dit betekent dat onze bloemen zowel ongelofelijk vers als waar voor uw geld zijn. Wat u ook kiest, we garanderen dat de ontvanger verrast zal zijn.

Arena Bloemen is een van de grootste bloemen bezorgbedrijven in Groot-Brittannië. Dat is geen verrassing als u kijkt naar onze toewijding voor de kwaliteit van onze boeketten en klantenservice. Onze bloemen zijn geschikt of gebonden door onze hoog opgeleide bloemisten. We kunnen onze bloemen de volgende dag door het hele land bezorgen. Bestel online of bel ons vriendelijke klantenservice team.

We hebben sterke bloemsierkunst en ethische referenties. We zijn de eerste bloemist die geaccrediteerd is met Fair Flowers Fair Plants in Groot-Brittannië en we bieden een grote selectie prachtige bloemen en cadeaus aan. U kunt chocolade, ballonnen, wijn, champagne, foto’s en zelf een videobericht aan uw bestelling toevoegen om deze volledig persoonlijk te maken voor de ontvanger, of u nu bloemen stuurt voor een verjaardag, Moederdag, Valentijnsdag, Kerstmis of om iemand te bedanken.

Seizoen bloemen: Met de zomer komt een nieuwe selectie prachtig geurende bloemen.  Pioenen, violieren en Delphinium zijn het populairst.

Internationale bloemenbezorging
: gebruik Arena Bloemen voor internationale bloemenbezorging; wij bezorgen boeketten internationaal de volgende dag of zelfs dezelfde dag nog (afhankelijk van het boeket en land waarin de ontvanger woont). Hier kunt u meer informatie vinden over internationale bezorging.

Begrafenisbloemen: rouw kan een emotionele tijd zijn en uw heeft hierbij behoefte aan een bloemist die extra zorg schenkt aan gevoelige bezorging. Kies uit onze selectie begrafenis bloemstukken of boeketten.

Op maat gemaakte boeketten: Onze getalenteerde bloemisten kunnen op maat gemaakte bloemstukken creëren voor iedere gelegenheid, of u nu op zoek bent naar een speciaal cadeau, bedrijfsbloemen of tafelstukken. Hier ziet u een aantal voorbeelden van onze designer bloemen.